All-Inclusive

All-Inclusive концепция

Ще ви предложим настаняване в просторни, удобни и частично реновирани през 2022 г. стаи. Ще се погрижим да релаксирате в комфортна обстановка и да се забавлявате по време на целия си престой.

Основен ресторант

Основният ресторант ще ви предложи приятна обстановка и вкусни кулинарни изкушения, поднесени на бюфет.

По време на основните хранения може да опитате местни безалкохолни и алкохолни напитки, чай и кафе, наливно вино и бира.

Два пъти в седмицата организираме и тематични вечери.

07:30 - 10:00

Закуска

12:30 - 14:30

Обяд

16:00 - 17:00

Следобеден снак

18:30 - 21:00

Вечеря

Лоби бар

В лоби бара можете да изберете между минерална вода, топли напитки, безалкохолни или алкохолни български напитки.

Вътрешната част е с удобна мека мебел, което я прави чудесно място за отдих и срещи с приятели. Може да изпиете питието си и на слънчевата тераса в непосредствена близост до нея.

08:00 - 00:00

Лоби бар

10:00 - 23:00

All-Inclusive напитки

Бар-басейн

Бар-басейнът ще ви осигури спокойствие и отмора. Може да се насладите на приятната музика и да поръчате от нашите all-inclusive напитки и коктейли.

Тук се предлагат минерална вода, топли напитки, безалкохолни и алкохолни български напитки. В горещите дни ви препоръчваме да се разходите с уникален сладолед и свежи коктейли.

10:00 - 21:00

Басейн

Какво по-хубаво от релакс край басейна под слънчевите лъчи? Ще откриете нашия басейн за възрастни в активната зона на хотела. Той е със слънчева тераса, а точно до него се намира басейнът за деца, където и малчуганите могат да се забавляват.

За максимален комфорт край басейните са разположени чадъри и шезлонги, а за да гарантираме спокойствие и безопасност – басейните се наблюдават от спасител.

08:00 - 18:00

Ексклузивен бонус 
за всяка резервация

За всяка резервация, направена през нашия уеб сайт, получавате безплатно достъп до частен плаж с чадър и два шезлонга.

ЕКСКЛУЗИВЕН БОНУС