Развлечения

За хотела

Хотел Градина се намира в курортния комплекс Златни пясъци. Предлага безплатен достъп до частен плаж с чадър и шезлонги. Посреща гостите си в комфортна обстановка, сред зеленина, тишина и спокойствие. Хотелът е част от веригата BSA Hotels & Resorts и гарантира разнообразни и вкусни All-inclusive кулинарни изкушения през целия ден.

Стремим се  да превърнем престоя в хотел Градина в повече от почивка – в истинско All-Inclusive изживяване. Персоналното отношение и грижата за всеки гост е заложена във философията ни. За да се насладите на златния пясък на курорта, осигуряваме безплатен достъп до частен плаж. А за да бъде бъде релаксът ви пълноценен, ще ви предоставим чадър и два шезлонга.

Хотел Градина разполага с частен паркинг (до изчерпване на местата).

Фитнес зала

Какво по-приятно от това да направите една бърза тренировка, а след това да се отдадете на почивка на шезлонга край басейна? Ако сте сред любителите на спорта, не пропускайте да направите дневните си упражнения във фитнеса.

Залата е оборудвана с всички необходими уреди за една пълноценна тренировка. На ваше разположение е и душ.

За децата

Обичаме да виждаме големи усмивки на малките личица. За малчуганите предлагаме външна детска площадка, детски басейн и стая за тихи игри и творчески дейности. Детска анимационна програма се провежда 6 пъти седмично, а при запитване може да осигурим безплатно детски кошари и детски столове в ресторанта.

Анимация

Подготвили сме уникална програма, за да гарантираме невероятно изживяване на цялото семейство. Анимационните програми се провеждат от юни до август, 6 дни в седмицата. Подходящи са за малки и за големи.

Забавления

Можете да се забавлявате с външната ни шах площадка с големи фигури, да играете тенис на маса или да релаксирате сред парковата растителност и цветната градина.

Платени услуги

Паркинг

Сейф

Вносни напитки

Масажи

Билярд

Такси

Екскурзии

Трансфер

Ексклузивен бонус 
за всяка резервация

За всяка резервация, направена през нашия уеб сайт, получавате безплатно достъп до частен плаж с чадър и два шезлонга.

ЕКСКЛУЗИВЕН БОНУС